skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Wil je je auto laten uitdeuken zonder spuiten in Rotterdam? Dan moet je bij Autoschade Direkt zijn. Wij zijn een vertrouwd adres voor al jouw autoschade. Niet alleen particulieren maar ook zakelijke klanten weten ons te vinden. Dat komt omdat we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan, net als goede service en scherpe prijzen. Bij ons is uitdeuken niet altijd een dure grap. Wat de kosten zijn, hangt van verschillende factoren af. Bijvoorbeeld hoe groot de deuk is. Als het geen erg grote deuk is, kunnen de schadeherstellers van Autoschade Direkt de auto uitdeuken zonder te spuiten. In Rotterdam kan dit nu tegen een zeer scherp tarief.

Werkwijze

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En zelfs het kleinste ongelukje kan vervelende gevolgen hebben. Je hebt een deuk in je auto. Als een deuk niet te groot is, kunnen onze expert de deuk verwijderen van binnenuit. En dat heeft veel voordelen. Zo hoeven we dan niet te spuiten of te plamuren. Dit bespaart een hoop tijd en geld. Je kunt in sommige gevallen wel 75 procent besparen op de kosten. Dat is zeker de moeite waard! Laat een deuk sowieso altijd repareren. Als je dit niet doet, kan er roest ontstaan. Laat je auto daarom altijd uitdeuken. Dat kan zonder spuiten in Rotterdam bij Autoschade Direkt.

In vier stappen

Als je schade aan je auto hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. En het liefst tegen een scherpe prijs. Autoschade Direkt maakt het erg makkelijk voor je. Vul ons online schadeformulier in, voeg foto’s van de schade toe en je weet binnen vier stappen waar je aan toe bent. Je ontvangt zo snel mogelijk een scherpe en heldere offerte in je mailbox. En je bent dan nog niet de deur uitgeweest. Wil je je auto laten uitdeuken zonder te spuiten in de regio Rotterdam? Maak dan een afspraak. Nog een groot voordeel is dat wij je veel werk uit handen kunnen nemen. Zo zorgen wij voor de financiële afwikkeling met de verzekering. Dan hoef je je daar ook niet druk over te maken.

Contact

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor je autoschade of wil je je auto laten uitdeuken zonder te spuiten? In Rotterdam staan onze experts voor je klaar als je schade aan je auto hebt. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?