skip to Main Content

Verzeild geraakt in een kettingbotsing, tegen een paaltje gereden, muur geschampt in de parkeergarage of u vindt uw auto terug met schade en de dader is al gevlogen. Allemaal verschrikkelijk om mee te moeten maken. Op zo’n moment heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan de afhandeling van schade. En dan is het fijn dat er een expert is die alles van a tot z voor u regelt.

Bij Autoschade Direkt werken wij altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Dit betekent dat u, naast een professionele en betrouwbare dienstverlening, verzekerd bent van 2 jaar garantie op het schadeherstel.

Verzekerde schade

Het is belangrijk om te weten hoe u verzekerd bent en wie de schade heeft veroorzaakt.
Weet u niet precies hoe het zit met cascoschade, verhaalschade, de bonusmalus regeling, uw eigen risico, enz.?
Wij weten er alles van.
Kom gerust bij ons langs, we kunnen alles voor u regelen. Het schadeformulier invullen, de schade melden, contact opnemen met een expert en uw verzekering, de financiële afwikkeling regelen. U hebt er geen omkijken naar.
We werken voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen.

Autoschade zelf betalen? Wij denken met u mee!

De auto moet gewoon weer worden zoals hij was voor de schade.
Kleine of grote schade? Wij zorgen ervoor dat u weer veilig op weg kunt! Met gebruikte, imitatie of originele onderdelen zorgen wij dat uw auto weer hersteld wordt in zijn waarde. Ook uitdeuken zonder te spuiten, spot repair en deelspuiten behoort tot de mogelijkheden. Samen zoeken we naar een mogelijkheid, waar u zich in kunt vinden.

U heeft een concurrerende offerte?
Kom gerust langs met offertes van andere bedrijven.
Als we het kunnen doen we het graag voor minder.
En elke euro die u overhoudt is er één !

Download hier uw nieuwe schadeformulier!

Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?