skip to Main Content

Autoschade Direkt is een kleine onderneming in het Westland waar het persoonlijke contact nog echt belangrijk is. Wij nemen de tijd voor elke klant en beantwoorden graag al uw vragen. De kleinschaligheid van onze onderneming maakt dat we zeer flexibel kunnen werken. In de meeste gevallen zijn wij in staat om de schade sneller af te handelen dan onze collega’s en dat tegen een scherpere prijs. Wij werken daarom ook met vaste lage spuitprijzen en een vast laag uur tarief om het duidelijk en overzichtelijk te houden.

Het personeel van Autoschade Direkt heeft al jaren lange ervaring met vele verschillende merken voertuigen. Door constante bijscholing en onze goede band met de merkdealers zal uw auto altijd met de laatste technieken en volgens de fabrieksvoorwaarden worden hersteld.
Autoschade Direkt heeft de laatste jaren een uitstekende reputatie opgebouwd bij particulieren en bedrijven. Elke soort schade aan auto’s, klein of groot maar ook aan bijvoorbeeld brommers en scooters wordt snel en vakkundig hersteld.

Historie

Na 10 jaar bij verschillende grote autoschade bedrijven in de regio gewerkt te hebben besloot Jim in 2003 om het roer om te gooien en voor zich zelf te beginnen. Door alle positieve punten te gebruiken en alle negatieve punten van wat hij gezien had in al die jaren weg te laten, dacht hij een goede formule gevonden te hebben.

Namelijk het echte persoonlijke contact weer terug te brengen bij het ondernemen, een zeer hoge kwaliteit aan werk af te leveren en dit allemaal tegen een zeer scherpe prijs. Dit kan alleen maar bereikt worden door kei hard te werken en er voor zorgen dat de kosten die je hebt laag blijven.

Na ruim 10 jaar kan hij zeggen dat dit mede door het zeer gedreven team van autoschade Direkt gewerkt heeft.

Vele tevreden particuliere klanten hebben dit ervaren, maar ook bedrijven als KIA Westland en autobedrijf Herweijer zijn nu vaste klant van Autoschade Direkt.
Door nog steeds te leren van alle klanten en bedrijven om zich heen zijn wij nu hard op weg om uit te groeien tot een begrip in Den Haag en het Westland en misschien in de toekomst wel in heel Nederland.

Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?