skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Laat je auto uitdeuken zonder spuiten bij Autoschade Direkt in Den Haag. Wij zijn een goed en vertrouwd adres voor al je schade. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, net als een goede service en scherpe prijzen. Vaak wordt gedacht dat het uitdeuken een dure grap is. Maar gelukkig is dit niet altijd het geval. Hoeveel het kost hangt af van de grootte van de deuk. De schadeherstellers van Autoschade Direkt kunnen je auto uitdeuken zonder te spuiten. In Den Haag verwijderen onze experts kleine deuken van binnenuit zonder dat we hoeven te spuiten of plamuren. Dit bespaart een hoop tijd en geld.

Vervelende gevolgen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Even niet opletten en je hebt een paaltje gemist. Zelfs het kleinste ongelukje kan vervelende gevolgen hebben. Een deuk in een auto is nu eenmaal snel gemaakt. Een deuk is niet alleen ontsierend, maar ook nog eens slecht voor de staat van je auto. Als een deuk niet gerepareerd wordt, kan er roest ontstaan. En dat kan desastreuze gevolgen hebben voor je auto. Laat je auto daarom altijd uitdeuken. Dat kan zonder spuiten bij Autoschade Direkt in Den Haag.

Alles uit handen

Veel mensen zien op tegen de rompslomp van een reparatie van de schade en het regelwerk met de verzekering. Het kost tijd en het is geen leuke bezigheid. En je baalt nog steeds stevig van de opgelopen schade. Gelukkig kunnen onze schade-experts je een hoop werk uit handen nemen. Wij regelen het verzekeringswerk en maken de schade. Dat scheelt je weer tijd en geld.

In vier stappen

Als je schade aan je auto hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Je weet bij Autoschade Direkt binnen no-time waar je aan toe bent. Je kunt namelijk snel en eenvoudig het online schadeformulier invullen. Vul je gegevens in, waar de schade zit en hoe die ontstaan is. Voeg enkele foto’s van de schade toe en onze experts kijken hoe het gerepareerd kan worden. Je ontvangt zo snel mogelijk een scherpe en heldere offerte in je mailbox. En je bent dan nog niet de deur uitgeweest. Wil je je auto laten uitdeuken zonder te spuiten in de regio Den Haag? Maak dan een afspraak.

Contact

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor je autoschade of wil je je auto laten uitdeuken zonder te spuiten? In Den Haag zijn wij je graag van dienst als je schade aan je auto hebt. Onze medewerkers staan voor je klaar. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?