skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Als je een expert zoekt op het gebied van uitdeuken zonder lakschade moet je in Rotterdam bij Autoschade Direkt zijn. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en zijn de specialist op het gebied van autoschade. Of je nu een kapotte ruit of lakschade hebt, wij kunnen het voor je repareren. Onze medewerkers zijn echte vaklui en zorgen ervoor dat je weer onbezorgd de weg op kunt. Daarnaast vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom weten niet alleen particulieren ons te vinden maar ook bedrijven die hun auto willen uitdeuken zonder lakschade in Rotterdam en omgeving.

Snel en goedkoop

Uitdeuken zonder lakschade is in Rotterdam een snelle en goedkope techniek om je auto weer te repareren. De kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat de lak beschadigd raakt. Plamuren en spuiten is niet nodig en dat scheelt enorm in de kosten. Het kan soms wel 50 tot 75 procent schelen in de kosten. En je bent bovendien je auto niet lang kwijt.

Alles uit handen

Een kettingbotsing, een paaltje over het hoofd gezien, een muur geraakt in de parkeergarage of je vindt je auto terug met schade zonder dat de dader zich gemeld heeft. Dit zijn geen leuke dingen maar helaas krijgt bijna iedereen hier eens mee te maken. Vaak zie je ook op tegen de rompslomp van een reparatie en het contact met de verzekering. En dan is het fijn als een expert alles van a tot z voor je regelt. Bij Autoschade Direkt doen we dat voor je.

In vier stappen

Hoe je de schade ook bent opgelopen, je wilt het zo snel mogelijk oplossen. Bij Autoschade Direkt weet je binnen no-time waar je aan toe bent. Binnen vier stappen kan je schade opgelost worden. Vul het online schadeformulier in. Maak een paar duidelijke foto’s van de schade en stuur deze mee. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een scherpe en overzichtelijke offerte van onze experts in je mailbox. Je weet direct waar je aan toe bent en kunt vervolgens snel een afspraak maken.

Contact

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor je autoschade of wil je je auto laten uitdeuken zonder lakschade? In Rotterdam zijn wij je graag van dienst als je schade aan je auto hebt. Onze medewerkers staan voor je klaar. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?