skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

 

Zoek je een expert op het gebied van uitdeuken zonder lakschade? In Den Haag ben je dan bij Autoschade Direkt aan het goede adres. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van autoschade. Je kunt voor allerlei verschillende soorten schade bij ons terecht. Of je nu een nieuwe ruit nodig hebt, lakschade wilt repareren of je auto wilt uitdeuken zonder lakschade. In Den Haag zijn wij het aangewezen bedrijf. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag zodat je weer snel en veilig de weg op kunt. Niet alleen particulieren weten ons te vinden, wij werken ook regelmatig voor bedrijven.

Bespaar op kosten

Een deuk is soms zomaar ontstaan. Je ziet een paaltje over het hoofd, of het portier klapt ergens tegenaan. Maar ook deukjes door hagelschade kunnen we snel oplossen door uitdeuken zonder lakschade. In Den Haag worden kleine deuken effectief verwijderd zonder dat de lak beschadigd. Er hoeft dus niet geplamuurd of gespoten te worden en dat scheelt natuurlijk weer flink in de kosten. Dit kan zelfs wel 50 tot 75 procent schelen. En nog een voordeel is dat je je auto niet lang kwijt bent.

In vier stappen

Hoe je de schade ook bent opgelopen, je wilt het zo snel mogelijk herstellen. En je hebt op zo’n moment wel iets anders aan je hoofd dan de afhandeling van de schade. Bij Autoschade Direkt nemen wij je zoveel mogelijk uit handen. Je weet binnen vier stappen waar je aan toe bent en daar hoef je niet eens een garage of schade-expert voor te bezoeken. Je kunt thuis vanachter je pc het online schadeformulier invullen. Maak een paar duidelijke foto’s van de schade en stuur deze mee. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een scherpe en overzichtelijke offerte van een van onze experts in je mailbox. Je weet direct waar je aan toe bent.

Garantie

Bij Autoschade Direkt werken we altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieueisen. Dit betekent dat je, naast een professionele en betrouwbare dienstverlening, verzekerd ben van 2 jaar garantie op het schadeherstel. Uitdeuken zonder lakschade is in regio Den Haag nog nooit zo eenvoudig geweest.

Contact

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor je autoschade of wil je je auto laten uitdeuken zonder lakschade? In Den Haag zijn wij je graag van dienst. Onze medewerkers staan voor je klaar. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?