skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Heb je schade aan je auto? Laat deze dan voordelig uitdeuken. In Rotterdam kun je dan het beste contact opnemen met Autoschade Direkt. Dit is een goed en vertrouwd adres voor al je schade. Het maakt niet uit wat voor merk of type auto je rijdt, wij kunnen je altijd helpen. Wij zijn een kleine onderneming en vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We werken flexibel tegen scherpe prijzen en zijn de concurrenten altijd een stapje voor. Wij werken met vaste lage spuitprijzen en een vast laag uurtarief om het duidelijk en overzichtelijk te houden. Wil je je auto laten uitdeuken in Rotterdam of omgeving? Dan is Autoschade Direkt het juiste adres.

In vier stappen

Je let even niet op en je hebt een deuk in je auto. En schade aan je auto is nooit fijn. Je wilt dat het zo snel mogelijk gerepareerd wordt. En natuurlijk op een vakkundige manier. Bij Autoschade Direkt weet je binnen vier stappen waar je aan toe bent. Daarvoor hoef je niet eens een schade-expert of een garage te bezoeken. Hoe het dan wel werkt? Je vult online het schadeformulier in. Maak foto’s van de schade uit verschillende hoeken en voegt deze toe. Onze experts bekijken de schade en je ontvangt binnen korte tijd een overzichtelijke en scherpe offerte in je mailbox. Je weet dan precies waar je aan toe bent want wij houden van duidelijke afspraken. Het uitdeuken van je auto is in Rotterdam nog nooit zo eenvoudig geweest.

Goede reputatie

Autoschade Direkt is een klein bedrijf maar heeft in korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen elke soort schade snel en vakkundig herstellen. Of je nu een deuk of beschadiging hebt in je personenauto of bedrijfswagen, wij kunnen je verder helpen. Bij ons kun je niet alleen terecht voor uitdeuken in regio Rotterdam, maar ook voor het spuiten van een bumper of het repareren van een kleine schade. Nog een voordeel: wij zorgen dat alles goed geregeld is met je verzekering. Je hoeft nergens naar om te kijken. En indien nodig staat er gratis vervangend vervoer voor je klaar. En je krijgt ook nog eens 7 jaar garantie op de lak.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor het uitdeuken van je auto in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Wij staan bekend om onze goede en snelle service en scherpe prijzen.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?