skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Schade gereden? Laat je auto snel en voordelig uitdeuken. In Den Haag is Autoschade Direkt een goed en vertrouwd adres. Het maakt niet uit wat voor schade je hebt of wat voor merk of type auto je rijdt, wij kunnen je helpen. En dat tegen zeer scherpe tarieven. Wij zijn een kleine onderneming waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we flexibel werken. Daarom zijn we vaak in staat om de schade snel af te handelen en dat tegen een scherpe prijs. Wij werken met vaste lage spuitprijzen en een vast laag uurtarief om het duidelijk en overzichtelijk te houden. Wil je je auto laten uitdeuken in omgeving Den Haag? Dan moet je bij Autoschade Direkt zijn.

Snel en eenvoudig

Een klein moment van onoplettendheid, je hebt zo schade opgelopen. En soms is het niet eens jouw schuld. Een auto is een kostbaar bezit dus je wilt dat de schade snel en vakkundig hersteld wordt. Bij Autoschade Direkt weet je binnen vier stappen waar je aan toe bent. En dat zonder een schade-expert of garage te bezoeken. Het werkt ook nog eens erg eenvoudig. Je vult online het schadeformulier in. Vervolgens kun je verschillende foto’s van de schade uploaden. Onze experts kijken hiernaar en je ontvangt binnen no-time een overzichtelijke en scherpe offerte in je mailbox. Vervolgens maak je een afspraak om de schade te herstellen en je auto ziet er weer uit als nieuw. Het uideuken van je auto is in Den Haag nog nooit zo makkelijk geweest.

Goede reputatie

Autoschade Direkt heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd bij particulieren en bedrijven. Wij kunnen elke soort schade snel en vakkundig herstellen. Niet alleen schade aan auto’s maar ook aan brommers, scooters en lichte bedrijfswagens. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het uitdeuken van een auto in Den Haag en omstreken, maar ook voor het spuiten van een bumper of het repareren van een kleine schade. Daarnaast zorgen we voor de financiële afwikkeling met de verzekering. Je hoeft nergens naar om te kijken. En indien nodig staat er gratis vervangend vervoer voor je klaar. En je krijgt ook nog eens 7 jaar garantie op de lak.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor het uitdeuken van je auto in Den Haag? Neem dan contact met ons op. Wij staan bekend om onze goede en snelle service en scherpe prijzen.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?