skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Een kleine beschadiging in je autolak? Dan is spotrepair iets voor je. In Rotterdam is Autoschade Direkt de specialist waar je moet zijn. Het maakt niet uit welk merk personenauto je rijdt, je kunt altijd bij ons terecht. Wij hebben goede en snelle service hoog in het vaandel staan. En wij hanteren alleen maar scherpe tarieven. Ons doel is om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Schade aan je auto is al vervelend genoeg. Via ons online schadeformulier kun je snel en eenvoudig jouw schade invullen. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een scherpe en overzichtelijke offerte toe. Voor snelle service en scherpe prijzen voor spotrepair ben je in Rotterdam bij Autoschade Direkt aan het juiste adres.

Snel en eenvoudig

Schade aan je auto heb je soms zomaar opgelopen. De schade hoeft niet groot te zijn maar je wilt toch dat het zo snel en vakkundig mogelijk gemaakt wordt. Zonder dat je daar veel tijd en geld aan kwijt bent. Autoschade Direkt heeft nu de oplossing. Je weet binnen een paar uur wat de reparatie moet gaan kosten. En dat zonder dat je je auto naar de garage hoeft te brengen. Hoe het werkt? Je vult online zo compleet mogelijk het schadeformulier in. En vervolgens kun je diverse foto’s van de schade uploaden. Onze schade-experts kijken hiernaar en je ontvangt een overzichtelijke offerte in je mailbox. Zo is spotrepair in Rotterdam nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wat is spotrepair?

Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine schades in de lak van je auto. Deze techniek maakt het in veel gevallen mogelijk schade aan bumpers, schermen en portieren te herstellen zonder het gebruik van een dure spuitcabine.  Dit kan soms wel de helft van de prijs schelen. Er hoeft namelijk geen bumper of plaatdeel vervangen te worden. En het is daarnaast ook nog eens een stuk sneller. En natuurlijk zie je na afloop geen verschil.

Voordelen

Bij Autoschade Direkt kun je niet alleen terecht voor spotrepair maar ook voor vakkundig schadeherstel. Daarnaast zorgen we voor de financiële afwikkeling met de verzekering. Wij hanteren vaste scherpe prijzen. Indien nodig staat er gratis vervangend vervoer voor je klaar. En je krijgt ook nog eens 7 jaar garantie op de lak. Dus als je schade hebt kun je het beste kiezen voor spotrepair bij Autoschade Direkt in Rotterdam.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan bekend om onze goede en snelle service en scherpe prijzen.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?