skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Heb je een kleine beschadiging op je bumper? Dan is spotrepair iets voor jou. In Den Haag moet je dan bij Autoschade Direkt zijn. Je kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s. Wij staan bekend om onze goede en snelle service en scherpe tarieven. Schade aan je auto is al vervelend genoeg dus je zit niet te wachten op veel rompslomp en lange wachttijden. Je kunt snel en eenvoudig via ons online schadeformulier je schade invullen. Je ontvangt dan een overzichtelijke en scherpe offerte van ons. Wij houden van duidelijkheid, je ziet in een overzicht wat het kost om de schade te laten maken. Voor snelle service en scherpe prijzen voor spotrepair moet je in Den Haag bij Autoschade Direkt zijn.

Snel en eenvoudig

Als je schade hebt, wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk gerepareerd wordt. En wat de kosten zijn. Bij Autoschade Direkt weet je binnen een uur wat een reparatie moet gaan kosten. En dat zonder dat je je auto naar de garage hoeft te brengen. Je kunt nu snel en eenvoudig vanachter je computer een offerte opvragen van de schade. Hoe dat werkt? Je vult je gegevens in, uploadt een paar goede foto’s van de schade en je ontvangt een overzichtelijke offerte in je mailbox voor spotrepair in Den Haag.

Wat is spotrepair?

Heb je een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel? In deze gevallen is het vaak mogelijk om alleen dat deel opnieuw te spuiten. De gehele bumper of het plaatdeel hoeft in dat geval niet vervangen te worden. En dat scheelt natuurlijk weer enorm in kosten! Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades. Deze techniek maakt het in veel gevallen mogelijk schade aan bumpers, schermen en portieren te herstellen zonder het gebruik van een dure spuitcabine. Dit scheelt vaak de helft van de prijs en is ook nog eens een stuk sneller. En nog een voordeel: je ziet na afloop geen verschil.

Voordelen

Graag zetten we de voordelen nogmaals voor je op een rijtje: bij Autoschade Direkt kun je terecht voor vakkundig schadeherstel. We zorgen daarnaast voor de financiële afwikkeling met de verzekering. Wij hanteren vaste scherpe prijzen. Indien nodig staat er vervangend gratis vervoer voor je klaar. En je krijgt ook nog eens 7 jaar garantie op de lak. Heb je schade? Kies dan voor spotrepair bij Autoschade Direkt in Den Haag.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan bekend om onze goede en snelle service en scherpe prijzen.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?