skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Kleine schade aan je auto? In Rotterdam moet je dan bij Autoschade Direkt zijn. Wij zijn de specialist op het gebied van autoschade. Helaas heeft iedereen weleens lelijke plekken in de autolak gehad. Bijvoorbeeld door steenslag of een klein parkeerongelukje. Deze kleine schadeplekken kunnen snel en vakkundig gerepareerd worden door de experts van Autoschade Direkt. Daarvoor hanteren we altijd vaste en lage prijzen. Wij vinden persoonlijke aandacht, snelle service en scherpe prijzen erg belangrijk. Daardoor kunnen we de concurrentie altijd een stapje voor zijn. Wij zijn een kleine onderneming met twintig jaar ervaring en hebben een vaste en tevreden klantenkring opgebouwd. Zowel particulieren als bedrijven weten ons te vinden. Dus als je kleine schade hebt opgelopen kom in Rotterdam dan naar Autoschade Direkt.

Speciale techniek

Door middel van een speciale techniek kunnen we kleine schadeplekken in je autolak snel en vakkundig repareren. Deze techniek wordt spotrepair genoemd. Kleine lakschades worden dan plaatselijk bijgespoten. Zo kunnen onze experts bijvoorbeeld je portier, motorkap of bumper herstellen zonder de kostbare spuitcabine te gebruiken. Het scheelt niet alleen veel in geld maar zeker ook in tijd. Alleen de schadeplek wordt behandeld, de originele fabriekslak wordt zo min mogelijk aangetast. De schade wordt eerst hersteld, dan het plekje geschuurd en vervolgens spuiten onze experts het over. En als laatste poetsen we het nog mooi op. Je auto ziet er weer als nieuw uit. Spotrepair is voor kleine schade de uitkomst in Rotterdam.

Snel en eenvoudig

Schade aan de auto is natuurlijk nooit fijn. Ook al gaat het maar om kleine schade. In Rotterdam kunnen we deze schade zo snel mogelijk herstellen. En dat ook nog op een vakkundige manier tegen een scherp tarief. Bij Autoschade Direkt kun je nu eenvoudig online een offerte opvragen. Je weet binnen vier stappen precies waar je aan toe bent zonder zelfs de deur maar te verlaten. Hoe dit precies in z’n werk gaat? Je vult je persoonlijke gegevens in, stuurt een paar duidelijke foto’s van de opgelopen schade mee en je ontvangt een overzichtelijke en scherpe offerte van onze schade-experts in je mailbox met een kostenoverzicht voor het herstellen van kleine schade in Rotterdam.

Contact

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor kleine schade aan je auto? In Rotterdam staan de experts van Autoschade Direkt voor je klaar als je schade aan je auto hebt. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?