skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Heb je kleine schade aan je auto? In Den Haag is Autoschade Direkt de specialist om deze schade te repareren. Iedereen heeft weleens lelijke plekjes in de autolak gehad. Bijvoorbeeld door laaghangende takken die krassen veroorzaken of steenslag. De experts van Autoschade Direkt kunnen deze kleine plekken snel en vakkundig repareren zodat je auto er weer als nieuw uitziet. En dit kan ook nog eens tegen zeer lage kosten. Wij vinden persoonlijke aandacht, snelle service en scherpe prijzen namelijk erg belangrijk. Wij zijn de concurrentie daardoor altijd een stapje voor. Heb je kleine schade opgelopen? In Den Haag zijn wij het bete adres om je van deze schade af te helpen.

Speciale techniek

Kleine schadeplekken in je autolak kunnen we nu snel en vakkundig repareren door middel van een speciale techniek. Dit noemen we spotrepair. Dat houdt in dat we kleine lakschades plaatselijk kunnen bijspuiten. Zo kunnen we bijvoorbeeld je portier, motorkap of bumper herstellen zonder de kostbare spuitcabine te gebruiken. Het scheelt veel in tijd en in geld. Alleen de schadeplek wordt behandeld, de originele fabriekslak wordt zo min mogelijk aangetast. Eerst wordt de schade hersteld, dan het plekje geschuurd en vervolgens spuiten onze experts het over. En als laatste poetsen we het nog mooi op. Je ziet dan niets meer van de schade. Spotrepair is voor kleine schade de uitkomst in Den Haag. Wil je meer weten? Wij vertellen je er graag over.

Snel en eenvoudig

Natuurlijk baal je flink als je schade aan je auto hebt. Ook al is de schade nog zo klein, je wilt dat het zo snel en zo goed mogelijk hersteld wordt. Bij Autoschade Direkt kun je nu snel en eenvoudig online een offerte opvragen. Je hoeft hier nog niet eens de deur voor uit. Binnen vier stappen weet je precies waar je aan toe bent. Hoe dat precies in z’n werk gaat? Je vult je gegevens in, stuurt een paar duidelijke foto’s van de opgelopen schade mee en je ontvangt een overzichtelijke en scherpe offerte in je mailbox met een kostenoverzicht voor het herstellen van kleine schade in Den Haag.

Contact

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor kleine schade aan je auto? In Den Haag staan de experts van Autoschade Direkt voor je klaar als je schade aan je auto hebt. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?