skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Schade gereden en wil je je bumper laten spuiten? In Rotterdam is Autoschade Direkt dan de aangewezen specialist. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van autoschade. Of je nu een flinke deuk hebt, een ruit wilt vervangen of een bumper wilt laten spuiten. In Rotterdam staan wij voor je klaar. Wij staan bekend om onze snelle service en scherpe prijzen. Schade aan je auto is al vervelend genoeg dus je zit niet te wachten op veel rompslomp en lange wachttijden. Wij helpen je graag verder.

Snel en eenvoudig

Natuurlijk baal je flink als je schade aan je auto hebt. Je wilt dat het zo snel en zo goed mogelijk weer hersteld wordt. En dat tegen een vaste en lage prijs. Bij Autoschade Direkt kun je nu snel en eenvoudig online een offerte opvragen. Hoe dat precies in z’n werk gaat? Je vult je gegevens in, stuurt een paar duidelijke foto’s van de opgelopen schade mee en je ontvangt een overzichtelijke offerte in je mailbox met een kostenoverzicht voor bumper spuiten in Rotterdam.

Werkwijze

Soms kom je er niet onderuit om je bumper te laten spuiten. In Rotterdam hebben wij de juiste expertise om je bumper er weer als nieuw uit te laten zien. We kunnen bijna alle kleuren mengen die er maar zijn omdat we een grote database met kleuren hebben. Aan de hand van de kleurcodes in de auto worden de bijbehorende stalen opgezocht in de computer. Vervolgens mengen we de kleur in onze speciale mengmachine. De spuiter brengt in de spuitcabine de verf zeer zorgvuldig in fases aan. Als de auto helemaal gespoten is, wordt de cabine warm gestookt zodat de lak goed kan drogen. Na afloop ziet je auto er weer als nieuw uit.

Voordelen

Autoschade Direkt is het aangewezen bedrijf bij autoschade. We zetten de voordelen voor je op een rij: wij zijn er voor vakkundig schadeherstel en nemen je een hoop werk uit handen, zoals de financiële afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. We hanteren vaste en scherpe prijzen en je kunt snel en makkelijk online een offerte aanvragen. Je weet altijd waar je aan toe bent. En je krijgt ook nog eens 7 jaar garantie op de lak. Laat je bumper dus spuiten bij Autoschade Direkt in Rotterdam.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?