skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Bumper spuiten? In Den Haag is Autoschade Direkt dan het juiste adres. Met ruim twintig jaar aan ervaring zijn wij de specialist op het gebied van autoschades. Of je nu een deuk hebt, kleine schade aan je auto of een bumper wilt laten spuiten. In Den Haag is er maar een adres waar dat voordelig en vakkundig gebeurt. Wij zijn van alle markten thuis en helpen je graag verder. Schade aan je auto is al vervelend genoeg dus je zit niet te wachten op veel rompslomp en lange wachttijden. Voor snelle service en scherpe prijzen moet je bij Autoschade Direkt zijn.

Snel en eenvoudig

Schade aan je auto is nooit leuk. Je wilt dat het zo snel en zo goed mogelijk gerepareerd wordt. En je wilt vooraf weten wat de reparatiekosten zijn. Bij Autoschade Direkt weet je binnen no-time wat een reparatie moet gaan kosten. En daar hoef je nog niet eens de deur voor uit. Hoe dat precies in z’n werk gaat? Je kunt nu snel en eenvoudig vanachter je computer een offerte opvragen. Je vult je gegevens in, stuurt een paar goede foto’s van de schade mee en je ontvangt een overzichtelijke offerte in je mailbox voor bumper spuiten in Den Haag. Het enige wat je nog moet doen is een afspraak maken voor reparatie.

Werkwijze

Bij grotere schade is het nodig om de bumper te spuiten. In Den Haag hebben wij de juiste materialen om je bumper er weer als nieuw uit te laten zien. Door onze grote hoeveelheid mengkleuren en een database aan kleuren kunnen we bijna alle kleuren mengen die er maar zijn. Aan de hand van de kleurcodes in de auto worden de bijbehorende stalen opgezocht in de computer. Volgens het bijbehorende recept wordt de kleur gemengd in onze mengmachine. De spuiter brengt in de spuitcabine de verf zeer zorgvuldig in fases aan. Als de auto helemaal gespoten is, wordt de cabine verhit zodat de lak goed kan drogen. Het is ook mogelijk om kleine delen te drogen met een infraroodlamp.

Voordelen

Graag zetten we de voordelen van Autoschade Direkt nogmaals voor je op een rijtje: je kunt bij ons terecht voor vakkundig schadeherstel. Wij nemen je daarnaast een hoop werk uit handen, zoals de financiële afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en we hanteren vaste scherpe prijzen. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. En je krijgt ook nog eens 7 jaar garantie op de lak. Laat je bumper dus spuiten bij Autoschade Direkt in Den Haag.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?