skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker met de auto. Een paaltje zie je bijvoorbeeld snel over het hoofd. Met schade aan uw auto tot gevolg. Waar je dan niet op zit te wachten, is de rompslomp die komt kijken bij de afwikkeling van de schade. Dan is het goed dat u kunt rekenen op Autoschade Direkt, expert in autospuiten in o.a. Rotterdam.

Autoschade Direkt staat bekend als een professionele en betrouwbare partner. We werken namelijk altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom krijgt u bij ons 2 jaar garantie op het door ons uitgevoerde herstelwerk. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs!

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels dé specialist op het gebied van autospuiten voor u in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel en directe omgeving. Van het vervangen van uw ruit tot het volledig opnieuw spuiten van uw auto. Onze vakkundige medewerkers zorgen er voor dat u weer snel de weg op kunt met uw auto.

Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht voor u als klant erg belangrijk. We streven er dan ook naar om alles voor u uit handen te nemen wat betreft het autospuiten. Of u nu in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel woont. Van het herstel van de schade tot en met de afwikkeling met de verzekering. Het maakt niet uit of u nu wel of niet door uw verzekeraar naar ons bent doorverwezen. U bepaalt altijd zelf door wie u uw schade laat herstellen. En bij ons betaalt geen eigen risico!

Bent u op zoek een expert in autospuiten in de omgeving van Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact op met Autoschade Direkt! Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?