skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

Autospuiten?! Woont u in Dordrecht en bent u op zoek naar een expert die alles voor u regelt? Dan bent u bij Autoschade Direkt aan het juiste adres! Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels dé specialist op het gebied van autoschades. Van ruitreparatie tot het volledig overspuiten van uw auto. Wij zijn van alle markten thuis. Vraag bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Autoschade Direkt staat bekend als een professionele en betrouwbare partner. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom regelen we ook alles tot in de puntjes voor u. Van het herstel van uw schade tot en met de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. We werken voor bijna elke verzekeraar en tussenpersoon. Bent u niet naar Autoschade Direkt doorverwezen? Geen probleem! U bepaalt namelijk altijd zelf door wie u het autospuiten laat uitvoeren, bij u in Dordrecht of bijvoorbeeld in de omgeving van Zwijndrecht, Sliedrecht of ‘s-Gravendeel.

We werken volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen we u ook 2 jaar garantie geven op het door ons uitgevoerde herstelwerk. Bovendien betaalt u bij ons geen eigen risico!

Autoschade Direkt is een kleinschalig herstelbedrijf wat autospuiten verzorgt in o.a. Dordrecht. Vakkundig, snel en tegen een zeer scherpe prijs. Niet alleen particulieren weet ons te vinden voor het autospuiten, maar ook bedrijven in bijvoorbeeld Zwijndrecht, Sliedrecht of ‘s-Gravendeel.

Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw auto zo snel mogelijk weer als nieuw is!

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?