skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

Bent u op zoek naar een expert die alles voor u regelt rondom uw autoschade in de omgeving van Zoetermeer, Zwijndrecht, Moerdijk of Sliedrecht? Dan bent u bij Autoschade Direkt aan het juiste adres. Van het herstel van uw schade tot en met de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Wij regelen het van A tot Z voor u.

Autoschade Direkt staat bekend als een professionele en betrouwbare partner op het gebied van herstel van autoschade, voor iedereen in de omgeving Zoetermeer. We werken volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen wij u ook maar liefst 2 jaar garantie geven op het door ons uitgevoerde herstelwerk. En u betaalt geen eigen risico bij ons. Ook als u door uw verzekeringsmaatschappij in eerste instantie niet naar ons bent doorverwezen.

Heeft u geen tijd om uren met de verzekeringsmaatschappij uw schade te bespreken? Laat het dan aan ons over. Wij regelen graag voor u de afwikkeling van uw autoschade. Of u nu in Zoetermeer, Zwijndrecht, Moerdijk of Sliedrecht woont.

Van ruitreparatie tot het herstellen van uw bumper en het overspuiten van uw gehele auto. Dankzij ruim 20 jaar ervaring zijn onze deskundige medewerkers van alle markten thuis. Zowel particulieren kunnen bij ons terecht met autoschade als bedrijven in de omgeving van Zoetermeer.

Heeft u autoschade en woont u in Zoetermeer of directe omgeving? Neem dan contact op met Autoschade Direkt. Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. We zorgen er dan voor dat de schade spoedig gerepareerd wordt!

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?