skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

Bij het parkeren van uw auto rijdt u net te ver naar achteren en raakt precies het paaltje. Of iemand komt met een winkelwagentje tegen uw auto aan. Met als gevolg, schade aan uw auto. Heel vervelend, vooral om alles op een goede manier af te wikkelen. Dan is het goed dat u kunt rekenen op Autoschade Direkt, expert op het gebied van autoschade in o.a. Westland.

Met ruim 20 jaar ervaring is Autoschade Direkt inmiddels van alle markten thuis. Het vervangen van een ruit of het opnieuw spuiten van uw auto. Onze vakkundige medewerkers zorgen er voor dat u snel weer veilig de weg op kunt met uw auto!

Autoschade Direkt staat bekend als een professionele en betrouwbare partner op het gebied van autoschade in het Westland. Voor particulieren en bedrijven, van Spijkenisse tot Hellevoetsluis, Oud Beijerland en Rozenburg. We werken namelijk altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen we u ook 2 jaar garantie geven op het door ons uitgevoerde herstelwerk. En dat tegen scherpe prijzen!

Daarnaast hebben we persoonlijke aandacht voor u als klant hoog in het vaandel staan. Wij regelen alles voor u rondom uw autoschade Westland. Of u nu in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oud Beijerland of Rozenburg woont. Van herstel van de schade tot en met de afwikkeling met de verzekering. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht. Ook als u niet door uw verzekering naar ons bent doorverwezen. U bepaalt namelijk altijd zelf door wie u de autoschade in Westland laat herstellen. En bij ons betaalt u geen eigen risico!

Zoek dus niet langer naar een expert voor autoschade in de regio Westland! Neem vandaag nog contact met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?