Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

Upload uw eerste schadefoto.
Upload uw tweede schadefoto.
Upload uw derde schadefoto.
Upload uw vierde schadefoto.
Uw naam: *
Uw email *
Uw bericht

Niets is zo vervelend als autoschade. Of u nu in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Berkel en Rodenrijs woont. Dan is het goed als u kunt vertrouwen op een professionele en betrouwbare expert om de schade te laten herstellen. Bij Autoschade Direkt bent u aan het juiste adres!

We zijn een kleinschalig schadeherstelbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht voor het herstel van autoschade, maar ook bedrijven in bijvoorbeeld Rotterdam. Doordat we kleinschalig werken, kunnen we flexibel zijn en indien nodig snel schakelen. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk. Als u dat wenst, regelen we alles van A tot Z voor u. Van het herstel van uw autoschade tot de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen. Dan zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt rondom uw autoschade. Ook voor u in Rotterdam!

Autoschade Direkt werkt volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart maar liefst 2 jaar garantie geven op het door ons herstelde werk. Bovendien betaalt u bij ons geen eigen risico. Ook wanneer u in eerste instantie door uw verzekeringsmaatschappij niet naar ons bent doorverwezen.

Heeft u autoschade en bent u woonachtig in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs of directe omgeving? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen er voor dat uw auto zo snel mogelijk weer als nieuw is!

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen