skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

 

 

Niets is zo vervelend als autoschade. Of u nu in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Berkel en Rodenrijs woont. Dan is het goed als u kunt vertrouwen op een professionele en betrouwbare expert om de schade te laten herstellen. Bij Autoschade Direkt bent u aan het juiste adres!

Ervaren schadespecialist

We zijn een kleinschalig schadeherstelbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht voor het herstel van autoschade, maar ook bedrijven in bijvoorbeeld Rotterdam. Doordat we kleinschalig werken, kunnen we flexibel zijn en indien nodig snel schakelen. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk. Als u dat wenst, regelen we alles van A tot Z voor u. Van het herstel van uw autoschade tot de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen. Dan zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt rondom uw autoschade. Ook voor u in Rotterdam!

Garantie

Autoschade Direkt werkt volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart maar liefst 2 jaar garantie geven op het door ons herstelde werk. Bovendien betaalt u bij ons geen eigen risico. Ook wanneer u in eerste instantie door uw verzekeringsmaatschappij niet naar ons bent doorverwezen.

Herstel autoschade van A tot Z

Een kettingbotsing, een paaltje over het hoofd gezien, een muur geraakt in de parkeergarage of je vindt je auto terug met schade zonder dat de dader zich gemeld heeft. Dit zijn geen leuke dingen maar helaas krijgt bijna iedereen hier eens mee te maken. Vaak zie je ook op tegen de rompslomp van een reparatie en het contact met de verzekering. En dan is het fijn als een expert alles van a tot z voor je regelt. Bij Autoschade Direkt doen we dat voor je.

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft uw auto een deukje? Kleine deukjes ontstaan vaak door parkeren, transport of hagelschade. Om uw auto dan opnieuw te laten plamuren en spuiten, kost vaak veel geld. Wij kunnen kleine deukjes effectief voor u verwijderen, zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Hierdoor blijven de kosten laag en bovendien repareren we uw auto terwijl u wacht! Of u nu uw autoschade laat herstellen in Rotterdam of ergens anders, u kunt altijd vertrouwen op onze expertise en service.

Kleine beschadigingen

Heeft u een beschadiging op bijvoorbeeld de hoek van een bumper of een plaatdeel? Dan hoeft vaak niet het hele onderdeel opnieuw gespoten te worden, maar kunnen we ook alleen het hoekje opnieuw spuiten. Dit noemen we spot repair, het plaatselijk bij spuiten van kleine lakschades. Zo kunt u schade aan uw bumpers of portieren laten herstellen, zonder dat we gebruik hoeven te maken van de dure spuitcabine. Op deze manier kunt u veel geld besparen.

Reparatie of vervanging van een ruit

Ook voor herstel van ruitschade of het vervangen van een ruit, bent u bij ons aan het juiste adres. In 99% van de gevallen kunnen wij namelijk uw autoruit binnen één dag leveren. Als u geniet van een lekker kopje koffie, repareren of plaatsen wij intussen uw ruit. Bent u verzekerd? Dan regelen wij alles. Maar ook als u niet verzekerd bent, plaatsen wij uw ruit al vanaf € 250,- inclusief BTW.

Herstel volgens de nieuwste reparatie technieken

We herstellen alle merken voertuigen met de laatste en nieuwste reparatie technieken. Zowel particulieren als verzekeringsmaatschappijen kunnen hiervoor bij ons terecht. Wij zorgen voor de
directe financiële afhandeling met de verzekering. Uiteraard kunt u bij Autoschade Direct ook gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

Contact opnemen

Heeft u autoschade en bent u woonachtig in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs of directe omgeving? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen er voor dat uw auto zo snel mogelijk weer als nieuw is!

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?