skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

Met het achteruit inparkeren heeft u net dat paaltje over het hoofd gezien. Met als gevolg een flinke deuk in de bumper. Autoschade is altijd vervelend. En u wilt dan maar 1 ding: dat het snel en vakkundig hersteld wordt. Dan bent u bij Autoschade Direkt aan het juiste adres! Voor elke autoschade in de omgeving van Rijswijk.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels dé specialist op het gebied van herstel van autoschade. Of u nu in Rijswijk, Wateringen, Delft of Nootdorp woont. Naast een kwalitatief hoogwaardig herstel van uw auto, vinden wij persoonlijke aandacht zeker zo belangrijk. Daarom streven we er naar om alles rondom de autoschade voor u te regelen. Van herstel tot en met de afwikkeling met de verzekering. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen en wij zorgen voor de rest!

We werken altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen wij u ook maar liefst 2 jaar garantie geven op het door ons uitgevoerde herstelwerk. Bovendien betaalt u bij ons geen eigen risico! Ook wanneer u door uw verzekeringsmaatschappij in eerste instantie niet naar ons bent doorverwezen.

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor uw autoschade in de buurt van Rijswijk, Wateringen, Delft of Nootdorp? De medewerkers van Autoschade Direkt staan al voor u klaar! Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?