skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

U rijdt achteruit de parkeerplaats af en u ziet net dat paaltje over het hoofd. Met als gevolg een flinke deuk in uw bumper. De schade is vervelend, maar vaak kost de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij veel tijd en moeite. En daar zit u in die situatie niet op te wachten. Dan is het goed dat u kunt rekenen op Autoschade Direkt, een expert die als voor u regelt rondom uw autoschade. Van Nooddorp tot Waddinxveen, Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel!

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom streven we er naar om alles voor u te regelen. Van het herstel van uw autoschade tot en met de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan al voor u klaar!

Autoschade Direkt is een kleinschalig schadeherstelbedrijf. Met ruim 20 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het herstel van allerlei autoschade. Of u nu in Nooddorp, Waddinxveen, Zevenhuizen of Nieuwerkerk aan den IJssel woont. Van ruitreparatie tot het overspuiten van uw auto. Met originele onderdelen of imitatie van hoge kwaliteit. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Een professionele en betrouwbare partner voor het herstel van uw autoschade in de omgeving van Nooddorp. Dat is Autoschade Direkt. We werken volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen we u ook maar liefst 2 jaar garantie geven op het door ons uitgevoerde herstelwerk.

Kom ook naar Autoschade Direkt voor reparatie van uw autoschade. Voor particulieren en bedrijven in Nooddorp en directe omgeving. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?