skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

Heeft u autoschade, woont u in de omgeving Leiden en bent u op zoek naar een expert die alles voor u uit handen neemt? Dan bent u bij Autoschade Direkt aan het juiste adres! Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels dé specialist op het gebied van autoschade. Voor iedereen van Leiden tot Voorschoten, Wassenaar en Sassenheim.

Wij zijn van alle markten thuis. Of u nu een nieuwe ruit nodig heeft of de hele auto moet opnieuw gespoten worden. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag, zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Autoschade Direkt staat bekend als een professionele en betrouwbare partner. Niet alleen particulieren weten ons te vinden bij autoschade, ook bedrijven, bijvoorbeeld in Leiden.

We werken altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen wij u ook maar liefst 2 jaar garantie geven op het door ons uitgevoerde herstelwerk. Bovendien betaalt u bij ons geen eigen risico. Ook wanneer u in eerste instantie niet naar ons bent doorverwezen door uw verzekeringsmaatschappij.

Persoonlijke aandacht is bij ons echter net zo belangrijk als het herstel van de schade. Wij regelen dan ook graag alles voor u rondom uw autoschade. Of u nu in Leiden, Voorschoten, Wassenaar of Sassenheim woont. Van herstel van de schade tot en met de afwikkeling met de verzekering.

U hoeft niet meer verder te zoeken! Laat uw autoschade herstellen door Autoschade Direkt. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers zorgen er vervolgens voor dat u weer snel veilig de weg op kunt met uw auto!

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?