skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

Autoschade in Den Haag? Heeft u een paaltje geraakt met uw auto of bent u betrokken geweest bij een botsing? Autoschade is altijd vervelend, maar als u zoiets overkomt, dan wilt u maar één ding. Een vakkundig en snel herstel van uw autoschade. In de omgeving Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk en Rijswijk kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Autoschade Direkt.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels dé specialist op gebied van herstel van autoschade, in o.a. regio Den Haag. Wat bij ons belangrijk is, is het persoonlijke contact met u als klant. We regelen alles van A tot Z voor u. Van het herstel van uw autoschade tot de afwikkeling met de verzekering. We hebben met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen een contract afgesloten. Wordt u door uw verzekeringsmaatschappij niet doorverwezen naar Autoschade Direkt? Geen probleem! U mag altijd zelf bepalen door wie u uw autoschade laat herstellen, dus ook door ons én u betaalt bij ons geen eigen risico.

Autoschade Direkt is uw professionele en betrouwbare partner voor uw autoschade in de buurt van Den Haag. Wij werken namelijk altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen wij u ook 2 jaar garantie op het door ons uitgevoerde herstelwerk geven. En dat tegen zeer scherpe tarieven!

Een kettingbotsing, een paaltje over het hoofd gezien, een muur geraakt in de parkeergarage of je vindt je auto terug met schade zonder dat de dader zich gemeld heeft. Dit zijn geen leuke dingen maar helaas krijgt bijna iedereen hier eens mee te maken. Vaak zie je ook op tegen de rompslomp van een reparatie en het contact met de verzekering. En dan is het fijn als een expert alles van a tot z voor je regelt. Bij Autoschade Direkt doen we dat voor je.

Autoschade herstel van A tot Z
Reparatie van alle merken voertuigen met de laatste en nieuwste reparatie technieken. Voor particulieren en verzekeringsmaatschappijen.
Directe financiële afhandeling met de verzekering.
Gratis vervangend vervoer.

Op zoek naar een expert in hestel van autoschade in de omgeving van Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk of Rijswijk? Bij Autoschade Direkt bent u aan het juiste adres! Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top