Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

Upload uw eerste schadefoto.
Upload uw tweede schadefoto.
Upload uw derde schadefoto.
Upload uw vierde schadefoto.
Uw naam: *
Uw email *
Uw bericht

Heeft u een paaltje geraakt met uw auto? Of bent u betrokken geweest bij een botsing? Autoschade is altijd vervelend, maar als u zoiets overkomt, dan wilt u maar één ding. Een vakkundig en snel herstel van uw autoschade. In de omgeving Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk en Rijswijk kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Autoschade Direkt.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels dé specialist op gebied van herstel van autoschade, in o.a. regio Den Haag. Wat bij ons belangrijk is, is het persoonlijke contact met u als klant. We regelen alles van A tot Z voor u. Van het herstel van uw autoschade tot de afwikkeling met de verzekering. We hebben met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen een contract afgesloten. Wordt u door uw verzekeringsmaatschappij niet doorverwezen naar Autoschade Direkt? Geen probleem! U mag altijd zelf bepalen door wie u uw autoschade laat herstellen, dus ook door ons én u betaalt bij ons geen eigen risico.

Autoschade Direkt is uw professionele en betrouwbare partner voor uw autoschade in de buurt van Den Haag. Wij werken namelijk altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen wij u ook 2 jaar garantie op het door ons uitgevoerde herstelwerk geven. En dat tegen zeer scherpe tarieven!

Op zoek naar een expert in hestel van autoschade in de omgeving van Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk of Rijswijk? Bij Autoschade Direkt bent u aan het juiste adres! Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen