skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

Heeft u een paaltje geraakt met uw auto of bent u betrokken geweest bij een botsing? Autoschade is altijd vervelend, maar als u zoiets overkomt, dan wilt u maar één ding. Een vakkundig en snel herstel van uw autoschade. In de omgeving Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk en Rijswijk kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Autoschade Direkt.

Uw ervaren specialist

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels dé specialist op gebied van herstel van autoschade, in o.a. regio Den Haag. Wat bij ons belangrijk is, is het persoonlijke contact met u als klant. We regelen alles van A tot Z voor u. Van het herstel van uw autoschade tot de afwikkeling met de verzekering. We hebben met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen een contract afgesloten. Wordt u door uw verzekeringsmaatschappij niet doorverwezen naar Autoschade Direkt? Geen probleem! U mag altijd zelf bepalen door wie u uw autoschade laat herstellen, dus ook door ons én u betaalt bij ons geen eigen risico.

Betrouwbare partner

Autoschade Direkt is uw professionele en betrouwbare partner voor uw autoschade in de buurt van Den Haag. Wij werken namelijk altijd volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen wij u ook 2 jaar garantie op het door ons uitgevoerde herstelwerk geven. En dat tegen zeer scherpe tarieven!

Autoschade herstel van A tot Z

Een kettingbotsing, een paaltje over het hoofd gezien, een muur geraakt in de parkeergarage of je vindt je auto terug met schade zonder dat de dader zich gemeld heeft. Dit zijn geen leuke dingen maar helaas krijgt bijna iedereen hier eens mee te maken. Vaak zie je ook op tegen de rompslomp van een reparatie en het contact met de verzekering. En dan is het fijn als een expert alles van a tot z voor je regelt. Bij Autoschade Direkt doen we dat voor je.

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft uw auto een deukje opgelopen als gevolg van bijvoorbeeld parkeren, hagel of transport? Autoschade Direkt lost dit snel voor u op met uitdeuken zonder spuiten. Daarbij hoeft er niet meer geplamuurd of gespoten te worden, om de kleine deuken effectief te verwijderen. Bovendien bent u zo ook nog eens veel goedkoper uit dan wanneer er gespoten en geplamuurd moet worden. Wilt u autoschade in Den Haag laten herstellen? Kom dan naar Autoschade Direkt, om uw auto te laten uitdeuken zonder spuiten. Uw auto wordt gerepareerd terwijl u wacht!

Spot repair

Heeft u kleine, plaatselijke lakschade aan uw auto? Bijvoorbeeld een beschadiging op de hoek van een bumper of een plaatdeel? Dan is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Met spot repair kunnen we in veel gevallen uw schade herstellen, zonder gebruik te moeten maken van een dure spuitcabine. Daarmee kunt u veel geld besparen op de reparatie.

Ruit reparatie / vervanging

Ook op het gebied van autoruitschade kunnen wij veel voor u betekenen. In bijna alle gevallen kunnen wij uw ruit binnen één dag leveren. U drinkt een lekker kopje koffie bij ons, terwijl wij de ruit plaatsen. Bent u hiervoor verzekerd, dan regelen wij alles. Maar ook als u niet verzekerd bent kunnen wij al ruiten plaatsen vanaf € 250,- incl. BTW.

Herstel volgens de nieuwste technieken

We voeren deskundige reparatie van alle merken voertuigen uit met de laatste en nieuwste reparatie technieken. Dit doen wij zowel voor particulieren als verzekeringsmaatschappijen. Wij zorgen voor directe financiële afhandeling met de verzekering en gratis vervangend vervoer.

Contact

Op zoek naar een expert in herstel van autoschade in de omgeving van Den Haag, Poeldijk, Naaldwijk of Rijswijk? Bij Autoschade Direkt bent u aan het juiste adres! Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?