skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct uw schade op

reCAPTCHA is required.

Op zoek naar een expert die alles voor u regelt rondom uw autoschade? In de regio Delft, Nootdorp, Pijnacker en Wateringen staan de medewerkers van Autoschade Direkt altijd voor u klaar. Een professioneel en betrouwbaar schadeherstelbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel staan. Indien gewenst regelen we alles van A tot Z voor u. Van het herstel van uw autoschade tot de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Met bijna elke Nederlandse verzekeringsmaatschappij en tussenpersoon hebben we een contract afgesloten. Wanneer u niet wordt doorverwezen naar Autoschade Direkt, dan kunt u nog steeds bij ons terecht. U bepaalt namelijk altijd zelf waar u uw autoschade in de omgeving van Delft laat repareren én u betaalt bij ons geen eigen risico!

Niet alleen particulieren zijn bij Autoschade Direkt aan het juiste adres. Ook bedrijven weten ons te vinden bij autoschade. In de regio Delft zijn we dan ook dé specialist op het gebied van schadeherstel. We werken namelijk volgens strenge kwaliteitsnormen en milieu eisen. Daarom kunnen we u ook 2 jaar garantie geven op het door ons herstelde werk. En dat tegen scherpe prijzen!

Heeft u autoschade en woonachting in de omgeving Delft, Nootdorp, Pijnacker of Wateringen, neem dan vandaag nog contact op met Autoschade Direkt. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen er spoedig voor dat uw auto weer als nieuw is!

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?