skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Als je je auto wilt laten uitdeuken in Rotterdam dan moet je bij Autoschade Direkt zijn. Wij kunnen namelijk elke deuk aan, groot of klein. Wij hebben altijd een passende oplossing. Schade aan je auto is vervelend en vaak kost de afwikkeling met de verzekering ook nog eens veel tijd en moeite. En daar zit je vaak niet op te wachten. Gelukkig kun je rekenen op Autoschade Direkt. Wij regelen alles rondom je autoschade. Van het herstel van de schade tot en met de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Wij vinden persoonlijke aandacht, snelle service en scherpe prijzen erg belangrijk. Wij zijn de concurrentie daardoor altijd een stapje voor. Laat je auto uitdeuken door een professional. In Rotterdam is dat Autoschade Direkt.

Kwaliteit

Wij vinden helder en duidelijk communiceren erg belangrijk. Je weet dus precies wat de kosten zijn als je je auto wilt laten uitdeuken in Rotterdam. Voordat we met de reparatie beginnen, leggen we je uit hoe we de reparatie gaan aanpakken, wat het resultaat is en wat het gaat kosten. Je staat dus nooit voor onverwachte verrassingen en hoeft nooit meer te betalen dan is afgesproken. Wij werken alleen maar met hoogwaardige materialen en onze experts zorgen ervoor dat er na afloop niks meer van de schade te zien is. We geven dan ook maar liefst twee jaar garantie op de door ons uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

In vier stappen

Ook het aanvragen van een offerte is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Het kan gewoon vanachter je pc. En binnen vier stappen weet je precies waar je aan toe bent en hoeveel de reparatie gaat kosten. Hoe dat precies werkt? Je vult ons online schadeformulier in. Vul je persoonlijke gegevens in, waar de schade zit en hoe die ontstaan is. Voeg enkele duidelijke foto’s van de schade toe en onze experts kijken hoe het het beste gerepareerd kan worden. Je ontvangt zo snel mogelijk een scherpe en heldere offerte in je mailbox. Het laten uitdeuken van je auto is in Rotterdam nog nooit zo eenvoudig geweest.

Contact

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor je autoschade of wil je je auto laten uitdeuken? In Rotterdam staan de experts van Autoschade Direkt voor je klaar als je schade aan je auto hebt. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?