skip to Main Content

Autoschade Direkt: Allround Autoschade Herstelbedrijf

U kunt bij ons terecht met alle merken en type personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Op deze site leest u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Autoschade Direkt werkt graag voor de particuliere klant en vrijwel voor alle
verzekeringsmaatschappijen.

Wij staan bekend om onze goede en snelle service voor duidelijke en scherpe tarieven.

Stuur direct je schade op

Binnen hét uur een op maat gemaakte offerte

Vul je persoonsgegevens in en ontvang binnen hét uur een scherpe, geheel vrijblijvende, offerte. In de offerte staat precies wat je kwijt bent voor de reparatie. Je bent nergens toe verplicht.

Stap 1 Je mailadres

Wat is je mailadres? Je ontvangt de offerte op dit mailadres. Je mailadres zullen wij alleen gebruiken voor informatie over je aanvraag.

Stap 2 Foto's van je schade

Voor een goede beoordeling van je schade hebben we zeker 3 duidelijke foto’s nodig. Verzenden van het formulier kan langer duren ivm de foto's.


Foto met de schade van je auto. Maak de foto vanaf 1 tot 1,5 meter van je auto.


Foto met de schade vanuit vooraanzicht. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.


Foto met de schade onder een hoek. Maak de foto vanaf ca. 0,5 meter van je auto.

Stap 3 Omschrijving van je schade(s)

Is de schade een kras, deuk of allebei?

Stap 4 Je gegevens

reCAPTCHA is required.

Bij Autoschade Direkt kun je je auto laten uitdeuken. In Den Haag en omgeving zijn wij het aangewezen bedrijf om autoschade te repareren. Een deuk in je auto is altijd vervelend. Maar gelukkig kunnen we bij Autoschade Direkt elke deuk aan. Of je nu een kleine of grote deuk hebt, voor elke schade hebben wij een passende oplossing. Wij vinden daarnaast persoonlijk contact, snelle service en scherpe prijzen erg belangrijk. Daardoor kunnen we de concurrentie altijd een stapje voor zijn. Laat je auto alleen door professionals uitdeuken. In Den Haag en omgeving is dat Autoschade Direkt.

Kwaliteit

Bij Autoschade Direkt zijn we altijd helder over de reparatiekosten van het uitdeuken van je auto in Den Haag. Je weet van tevoren hoe we de reparatie gaan aanpakken, hoe het resultaat wordt en wat het je gaat kosten. En je betaalt uiteraard nooit meer dan de afgesproken prijs. Wij werken alleen maar met hoogwaardige materialen en onze vakmensen zorgen ervoor dat er na afloop niks meer van de schade te zien is. Je krijgt dan ook maar liefst twee jaar garantie op het door ons uitgevoerde herstelwerk.

Alles uit handen

Schade-expert inschakelen, bellen met de verzekering, je auto een dag kwijt. Het is niet gek dat veel mensen opzien tegen de rompslomp van een schadereparatie. Gelukkig kunnen onze schade-experts je een hoop werk uit handen nemen. Wij regelen het verzekeringswerk en repareren de schade zo snel mogelijk. Je bent je auto dus maar even kwijt. Mocht het toch langer duren, dan staat er gratis vervangend vervoer voor je klaar.

In vier stappen

Ook het aanvragen van een offerte is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Binnen vier stappen weet je precies waar je aan toe bent. Hoe dat precies werkt? Je vult ons online schadeformulier in. Vul je gegevens in, waar de schade zit en hoe die ontstaan is. Voeg enkele foto’s van de schade toe en onze experts kijken hoe het gerepareerd kan worden. Je ontvangt zo snel mogelijk een scherpe en heldere offerte in je mailbox. Je auto laten uitdeuken is in de regio Den Haag nog nooit zo eenvoudig geweest.

Contact

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare expert voor je autoschade of wil je je auto laten uitdeuken? In Den Haag staan de experts van Autoschade Direkt voor je klaar als je schade aan je auto hebt. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

De voordelen van Autoschade Direkt:

  • Veilig en vakkundig schade herstel
  • Rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering
  • Snelle service
  • Schade expertise / taxatie
  • Vaste scherpe prijzen
  • Gratis vervangend vervoer
  • 2 jaar garantie
Offerte aanvragen
Back To Top
Chat openen
Wilt u een schade doorgeven?